Home Page
Relatie-coaching
Rouwverwerking
Arbeidsconflict
Werkstress & Burn-out
Ontslagbegeleiding
Aanvraag uitkering
Persoonlijke coaching
Eenzaamheid
Kinderen opvoeden
Ouderenzorg
E-mail coaching
Cursussen
De praktijkruimte
Wijze overwegingen 

 Visie en Ethiek

 Werkwijze van Dyade

 Literatuurlijst

 Links

 Contact  

 Biografie

 Leveringsvoorwaarden

 Tarieven

 Disclaimer

 Lidmaatschap  NVMW
 No: 2849
 

 KvK : 51012359

 Btw:NL024459379B02

 Laatst bijgewerkt op:
 
12 december 2014

http://www.dyade.org

 

 


E-mail coaching

 

Wat is E-mail coaching

 

E-mail coaching is een heel effectieve vorm van begeleiding door mail correspondentie via internet.

   
 

Wat gaat aan E-mail coaching vooraf

 

Aan elk E-mail-coachingstraject gaat minimaal een eerste persoonlijk gesprek vooraf. Het "EÚn in drie stappengesprek"', van 60 tot 90 minuten kost nooit meer dan 35 euro.

   
 

Hoe werkt het

 

Vanaf het moment dat de E-mail-coaching is gestart, kunt u zoveel als u maar wilt met de coach overleggen. De coach zal op elke binnen gekomen Email binnen 24 uur reageren. Zo ontstaat een directe en intensieve real-time uitwisseling zodat van een continu therapeutisch proces kan worden gesproken. Een van de grote voordelen hiervan is dat de interventies vooral betrekking hebben op het hier en nu. Indien de situatie om een snelle en/of intensievere  begeleiding vraagt is een combinatie van persoonlijk contact en E-mail ondersteuning mogelijk. Na het eerste persoonlijk contact kunt u direct zo veel mailen als u maar wilt. Meestal zal ik direct reageren in elk geval heeft u binnen 24 uur een antwoord op uw mail.

   
 

Voordelen van E-mail coaching

 

Geen wachttijden, geen afspraken, geen bezoek aan een praktijk, vast tarief, geen werkverzuim, geen reiskosten en mailen wanneer u maar wilt. Kortom: snel, goedkoop Ún intensief.

   
 

Wat is een declaratiedag.

 

Een declaratiedag begint vanaf het moment vanaf de eerste vraagstelling in de mail en loopt vervolgens 24 uur door. U kunt vanaf het tijdstip waarop u bent begonnen met vragenstellen binnen 24 uur net zoveel vragen stellen of mailen zoveel als u maar wilt. Indien de antwoorden van de coach de dag daarop plaatsvinden dan zal die dag niet berekend worden, dus alleen de dag waarop de vragen zijn gesteld worden gedeclareerd. Een dag waarop geen vragen worden gesteld wordt niet berekend. Voor de tarieven klikt u met de muisaanwijzer "Tarieven"
 

  Klik op het pijltje links boven om terug te gaan naar de vorige pagina