Home Page
Relatie-coaching
Rouwverwerking
Arbeidsconflict
Werkstress & Burn-out
Ontslagbegeleiding
Aanvraag uitkering
Persoonlijke coaching
Eenzaamheid
Kinderen opvoeden
Ouderenzorg
E-mail coaching
Cursussen
De praktijkruimte
Wijze overwegingen 

 Visie en Ethiek

 Werkwijze van Dyade

 Literatuurlijst

 Links

 Contact  

 Biografie

 Leveringsvoorwaarden

 Tarieven

 Disclaimer

 Lidmaatschap  NVMW
 No: 2849
 

 KvK : 51012359

 Btw:NL024459379B02

 Laatst bijgewerkt op:
    
06 februari 2012

http://www.dyade.org

 

 

 

Tarieven
 

 

Het tarief voor het 1ste gesprek.

 

Het introductietarief voor het eerste gesprek is 35 euro. Dit gesprek is bedoeld om in één gesprek uw situatie te onderzoeken en tot een afrondende conclusie te komen. Indien u besluit door te gaan dan geldt het tarief voor de vervolggesprekken.

 

 

 

Het tarief voor vervolggesprekken persoonlijke coaching is:
35 euro per uur.

 

 

 

Gereduceerd tarief

 

Voor wie het normale tarief van de vervolggesprekken absoluut niet kan betalen hanteer ik het kantooronkosten tarief van 15 euro per uur. Dit gereduceerde tarief geldt niet voor het eerste introductiegesprek.

 

 

 

 

 

Het tarief voor het E-mail coachingstraject

Het tarief voor E-mail-coaching is 25,00 euro per declaratiedag.

De definitie van een declaratiedag
Een declaratiedag begint vanaf het moment vanaf de eerste vraagstelling in de mail en loopt vervolgens 24 uur door. U kunt vanaf het tijdstip waarop u bent begonnen met vragenstellen binnen 24 uur net zoveel vragen stellen of mailen zoveel als u maar wilt. Indien de antwoorden van de coach de dag daarop plaatsvinden dan zal die dag niet berekend worden, dus alleen de dag waarop de vragen zijn gesteld worden gedeclareerd. Een dag waarop geen vragen worden gesteld wordt niet berekend.

Beantwoording van de vragen en de responstijd.
De coach heeft de inspanningsverplichting binnen 24 uur vanaf de aanvang van de vraag of correspondentie met betrekking tot de E-mail-coaching te beantwoorden. Indien de coach om praktische of persoonlijke reden daartoe niet instaat is, bijvoorbeeld door ziekte of overmacht zal hij u tijdig over informeren. Deze regelende correspondentie wordt niet in rekening gebracht.

 

 

 

Betalingsvoorwaarden

 

  1. Het introductiegesprek:
    U wordt verzocht het eerste introductiegesprek van 35 euro meteen contant af te rekenen, ontvang hiervoor meteen de declaratie.

  2. De vervolggesprekken:
    voor de vervolggesprekken ontvangt u een declaratie per e-mail. U wordt verzocht de declaratie binnen 14 dagen te voldoen.

  3. E-mailcoaching:
    de datum en tijd op de E-mail correspondentie die coach ontvangt zijn bepalend voor de declaratie. U ontvang per 5 dagen een declaratie per E-mail. U wordt verzocht de declaratie binnen 14 dagen te voldoen.

 

Alle bedragen zijn inclusief 19 % Btw

 

 

 

Zorgverzekeringen

 

Afhankelijk van de polisvoorwaarden kan in bepaalde gevallen de zorgverzekeraar de therapiekosten vergoeden op basis van de aanvullende zorgverzekering. Om misverstanden te voorkomen zal de cliënt vooraf bij de zorgverzekeraar informeren naar de declaratie mogelijkheden.

 

 

 

Toegankelijkheid van mijn dienstverlening
Als iemand coaching nodig heeft en hij kan dit absoluut niet betalen dan zal daar vooraf een oplossing voor gevonden worden. Niemand mag uitgesloten worden van coaching.

   

 

Klik op het pijltje links boven om terug te gaan naar de vorige pagina